Registration is open

Healthy Kids of Seinäjoki 2nd International Conference

March 12-14, 2019 | Seinäjoki, Finland

Innovative Conference Programme

Healthy Kids of Seinäjoki Conference

March 12-14, 2019

Inspiring Speakers

Healthy Kids of Seinäjoki Conference

March 12-14, 2019

Site visits

March 12-14, 2019

Networking

Healthy Kids of Seinäjoki Conference

March 12-14, 2019

Healthy Kids of Seinäjoki

Healthy Kids of Seinäjoki (HKS) kehitysalustan juuret ovat Seinäjoen kaupungin Lihavuus laskuun –ohjelmassa (2013-2020), jonka tavoitteena on vähentää lasten ja nuorten lihavuutta sekä lihavuuteen liittyviä sairauksia elintapaohjauksen, ravitsemuksen, liikunnan ja kaupunkisuunnittelun avulla. Seinäjoen kaupungin toiminta on esimerkki Terveyttä kaikissa politiikoissa (Health in All Policies) –toiminnasta, jossa kaupungin kaikki tomialat edistävät terveyttä ja hyvinvointia perheiden ja kolmannen sektorin kanssa. Monialaisen HKS-kehitysalustan verkostoon kuuluvat myös väestön ja elinympäristön hyvinvointia edistävät yritykset. HKS-kehitysalustaa hallinnoi kaupunginjohtajan nimittämä ohjausryhmä, jossa on edustajat Seinäjoen kaupungista, Seinäjoen ammattikorkeakoulusta ja Into Seinäjoki Oy:stä.

Seinäjoen kaupungin HKS-kehitysalusta tähtää lasten ja perheiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen.

Healthy Kids of Seinäjoki konferenssi kokoaa kokoaa lasten hyvinvoinnin ympärillä toimivan kansallisen ja kansainvälisen toimijajoukon Seinäjoelle vuosittain maalis-huhtikuussa. Lasten terveyden edistämisen verkosto on kasvanut entisestään ja työ teeman ympärillä yhdistää eri alojen ammattilaisia, asiantuntijoita, kouluttajia, tutkijoita ja yrityksiä. Tervetuloa verkostoitumaan sekä kuulemaan ja jakamaan tietoa, osaamista ja hyviä käytänteitä.

Kolmas kansainvälinen Healthy Kids of Seinäjoki konferenssi järjestetään 31.3.-2.4.2020 Seinäjoella. Tervetuloa!

Ajankohtaista

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

Uutiskirje

Tervetuloa Seinäjoelle!

Seinäjoki on kaupunki, jolla on tahto edistää asukkaiden hyvinvointia ja terveyttä kaikessa toiminnassaan. Se tarkoittaa valintoja liikkumaan aktivoivan kaupunkiympäristön, terveellisen ruoan, liikkuvan koulun sekä turvallisen ja yhteisöllisen kaupungin puolesta. Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen ei ole projekti vaan pysyvästi toimintaamme ohjaava sitoumus.

Olemme ylpeitä siitä, mitä olemme saavuttaneet. Erityisesti toimet, joita olemme tehneet päiväkodeissa, kouluissa ja terveydenhuollossa ovat olleet keskeisen tärkeitä. Ne ovat erityisen tärkeitä siksi, että niissä kohderyhmänä ovat lapset ja nuoret. Me kaikki tiedämme, että positiivinen muutos kohti oikeita elämäntapavalintoja alkaa lapsista.

On hienoa saada Teidät vieraaksemme. Haluamme kertoa ja jakaa kokemuksiamme avoimesti ja siten viedä eteenpäin terveyden ja hyvinvoinnin edistämistyötä kaikkialla. Myös meillä itsellämme on opittavaa teiltä ja teidän kaupunkienne kokemuksista.

Seinjoki on kasvava kaupunki Suomessa. Olemme onnellisia siitä, että meillä on hyvä elintaso ja hyvät palvelut asukkaillemme.

Tervetuloa Seinäjoelle.

Jorma Rasinmäki
Seinäjoen kaupunginjohtaja

Jorma Rasinmäki

Jorma Rasinmäki

Seinäjoen kaupunginjohtaja

In 2013 the City of Seinäjoki set the target to reduce obesity and overweight among children and young people. The goal is to promote healthy changes in lifestyle of children and families with lifestyle guidance, nutrition and exercising. The good achievements brought international recognition to the City of Seinäjoki. The Programme demonstrates that prevention is possible and cost-effective. The results prove that a single municipality can set targets for well-being and fulfill them doing consistent work to promote well-being and health of the population.

Welcome to attend the second international conference Healthy Kids of Seinäjoki 2019 on March 12 -14. Healthy Kids of Seinäjoki is a recurring international arena for dialogue on challenges on health and welfare promotion and obesity prevention for professionals, municipalicies, authority, companies, students and to everybody, who is interested in health promotion work. We offer innovative seminars, study visits, networking, inspiring discussions and company meetings.

Welcome to experience the City of Overcoming Obesity Programme!

Ulla Frantti-Malinen

Coordinator of Health and Welfare Promotion

Welcome to the 3rd International Conference on March 2020!

© 2019 Seinäjoen Kaupunki | Tietosuojaseloste | Privacy Policy