Healthy Kids of Seinäjoki

3rd International Conference

 

31.3.-2.4.2020 | Seinäjoki

 

Meidän hyvä fiilis -haaste käynnistyy 5.9.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Healthy Kids of Seinäjoki

Healthy Kids of Seinäjoki -toimintamallin juuret ovat Seinäjoen kaupungin Lihavuus laskuun –ohjelmassa (2013-2020), jonka tavoitteena on vähentää lasten ja nuorten lihavuutta sekä lihavuuteen liittyviä sairauksia elintapaohjauksen, ravitsemuksen, liikunnan ja kaupunkisuunnittelun avulla. Seinäjoen kaupungin toiminta on esimerkki Terveyttä kaikissa politiikoissa (Health in All Policies) –toiminnasta, jossa kaupungin kaikki tomialat edistävät terveyttä ja hyvinvointia perheiden ja kolmannen sektorin kanssa. Monialaisen kehittämisverkostoon kuuluvat myös väestön ja elinympäristön hyvinvointia edistävät yritykset. Kehittämistyötä hallinnoi kaupunginjohtajan nimittämä ohjausryhmä, jossa on edustajat Seinäjoen kaupungista, Seinäjoen ammattikorkeakoulusta ja Into Seinäjoki Oy:stä.

Seinäjoen kaupungin Healthy Kids of Seinäjoki -toimintamalli tähtää lasten ja perheiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen.

Healthy Kids of Seinäjoki -konferenssi kokoaa kokoaa lasten hyvinvoinnin ympärillä toimivan kansallisen ja kansainvälisen toimijajoukon Seinäjoelle vuosittain maalis-huhtikuussa. Lasten terveyden edistämisen verkosto on kasvanut entisestään ja työ teeman ympärillä yhdistää eri alojen ammattilaisia, asiantuntijoita, kouluttajia, tutkijoita ja yrityksiä. Tervetuloa verkostoitumaan sekä kuulemaan ja jakamaan tietoa, osaamista ja hyviä käytänteitä.

Kolmas kansainvälinen Healthy Kids of Seinäjoki konferenssi järjestetään 31.3.-2.4.2020 Seinäjoella. Tervetuloa!

Ajankohtaista

SAVE THE DATE: HKS konferenssi 31.3.-2.4.2020

Kolmas kansainvälinen Healthy Kids of Seinäjoki konferenssi 31.3.-2.4.2020 | Frami, Seinäjoki   Konferenssin teemat Lasten hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen hyvät käytännöt Näyttöön perustuvat toimenpiteet lihavuuden ennaltaehkäisyssä Voimaantuminen nuorten...

Toisessa HKS konferenssissa korostui monialainen yhteistyö

Lasten terveyden edistämisen verkosto on kasvanut entisestään ja työ teeman ympärillä yhdistää eri alojen ammattilaisia, asiantuntijoita, kouluttajia, tutkijoita ja yrityksiä. Toisessa Healthy Kids of Seinäjoki konferenssissa vieraili kolmen päivän aikana 120...

Uutiskirje

Welcome to the 3rd International Conference on March 2020!

© 2019 Seinäjoen Kaupunki | Tietosuojaseloste | Privacy Policy