Healthy Kids of Seinäjoki -kehitysalusta on osa Healthy Kids of Seinäjoki -toimintamallia, jonka tavoitteena on seinäjokisten lasten ja nuorten hyvinvointi ja terveys. Kehitysalusta tarjoaa verkoston lasten ja nuorten hyvinvointia ja terveyttä tukevien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. HKS-kehitysalustan tarkoituksena on lisätä yhteistyötä julkisen ja yksityisen sektorin sekä järjestöjen välillä.

Healthy Kids of Seinäjoki -kehitysalusta tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kehittää ratkaisuja aidossa kaupunkiympäristössä yhdessä käyttäjien ja muiden yritysten sekä sidosryhmien kanssa.

Miten mukaan?

Haluatko oman tuotteesi tai palvelusi testiin aidolle kohderyhmälle, kuten koululle tai urheiluseuralle? Mihin haasteeseen haluaisit löytää ratkaisun? Ilmoita kehitysideasi tästä!

Vai haluaisitko toimia testaajana ja antaa palautetta kehitteillä olevasta tuotteesta tai palvelusta? Tutustu alla oleviin kehitysideoihin ja ota yhteyttä niiden ilmoittajaan.

Lisää kehitysideoita tulossa!

Mahtikiska-pilotti etsii ja testaa terveellisiä välipaloja

Into Seinäjoki ja SJK Juniorit edistävät lasten terveellisempää ravitsemusta kevään aikana Mahtikiska-pilotissa. Pilotin aikana etsitään ja testataan uusia terveellisiä välipalatuotteita. Etsimme mukaan terveellisiä välipaloja tuottavia ruoka-alan yrityksiä.

Lue lisää

Konsultaatiopalvelut päiväkotiympäristöön / VERSO Kuntoutus

Toteutamme vuoden 2022 aikana autismikirjon lasten ryhmäsovelluskokeiluja varhaiskasvatuksen ryhmissä. Kokeiluissa huomioidaan ryhmän tarpeet tai toiveet taitoharjoittelulle.

Lue lisää

OnniWay – terveelliseen ja iloiseen koulupäivään

OnniWay -sovellus on kehitetty erityisesti opettajien työkaluksi, jolla voidaan edistää lasten ja nuorten terveyttä ja hyvinvointia. Tarjoamme sovelluksen käyttöön 1kk:n kokeilujaksoa.

Lue lisää

Musiikkiterapiaa työntekijöiden jaksamisen tueksi

VERSO Kuntoutuksen tavoitteena on testata miten musiikkiterapian hoitomenetelmät voisivat olla lasten kanssa toimivan henkilöstön jaksamisen tukena esimerkiksi kouluissa.

Lue lisää