Mahtikiska-pilotti etsii ja testaa terveellisiä välipaloja

Mahtikiskan logo keltaisella pohjalla. Pikselöity teksti Mahtikiska maistuvaa menopalaa sekä marjojen ja hedelmien kuvia.

Into Seinäjoki ja SJK Juniorit edistävät lasten terveellisempää ravitsemusta kevään aikana Mahtikiska -pilotissa. Pilotin aikana etsitään ja testataan uusia terveellisiä välipalatuotteita SJK:n järjestämässä Energialiigassa kesällä 2022. Välipalatuotteita otetaan myöhemmin käyttöön myös SJK Junioreiden omistamassa Wallsport Areenan kahviossa. Energialiigaa pelataan kerran viikossa Prunttimäen Ikuisen Tuulen viheriöillä. Liiga on Seinäjoen suurimpia urheilutapahtumia, sillä jokainen Energialiigan pelipäivä kerää n. 1000 henkeä Prunttimäkeen.

Mahtikiska-pilotin tavoitteena on edistää lasten terveellisempien välipalojen tarjontaa sekä luoda urheiluseuroille pysyvä terveellisemmän kioskin malli. Pilotti edistää myös urheiluseurojen ja yritysten välistä yhteistyötä. Tällä kokeilulla haluamme löytää mahdollisimman hyviä lapsille suunnattuja välipalatuotteita.

Etsimme kokeiluun yrityksiä, jotka voisivat olla mukana lasten paremman ravitsemuksen edistämisessä, ja saada näin makkaran sekä mokkapalojen lisäksi muutakin tarjontaa urheiluseurojen pop-up kioskeihin eri urheilutapahtumien, leirien ja pelien yhteyteen.

Milloin kokeilu toteutetaan?

Kokeilu on käynnissä koko Energialiigan ajan, eli toukokuusta elokuulle 2022. Energialiiga -tapahtuma järjestetään kerran viikossa maanantaisin.

Haussa olevat yhteistyökumppanit

Toivomme mukaan terveellisiä ja ravitsevia välipaloja tuottavia ruokataloja. Välipala voi olla yrityksessä kehittämisasteella, tai jo valmis myynnissä oleva tuote.

OTA YHTEYTTÄ

Elina Koivisto
Into Seinäjoki
040 736 2043 / elina.koivisto@intoseinajoki.fi
www.intoseinajoki.fi