Yritykset

Hyvinvointi ja terveys ovat globaaleja megatrendejä, ja samanaikaisesti myös suuria haasteita. Maailmanlaajuisia haasteita taklaamaan tarvitaan niin uudenlaisia yhteiskunnallisia toimintamalleja kuin yritysten ratkaisuja. Kutsumme yrityksiä mukaan hakemaan ja yhteiskehittämään kanssamme innovatiivisia ratkaisuja erityisesti lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi.

Uuden liiketoiminnan paikkoja haetaan yhdessä sekä alueellisesti julkisesta palvelutuotannosta että kansainvälisesti. Yritysyhteistyötä toteutetaan pääsääntöisesti Healthy Kids of Seinäjoki -kehitysalustahankkeen kautta. Lisää tietoa HKS:n mahdollisuuksista yrityksille.

Tuotemerkki

Yritysten on mahdollista hakea toiminnalleen, tuotteelleen tai palvelulleen Healthy Kids of Seinäjoki -tuotemerkkiä. Tuotemerkkiä hallinnoi Seinäjoen kaupungin asettama työryhmä. Hakemusprosessi on kaksivaiheinen. Hakulomakkeen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen tuotemerkkiä hallinnoiva työryhmä arvioi hakemuksen ja kutsuu hakijan haastatteluun. Lisää tietoa tuotemerkistä, hakuprosessista, kriteeristöstä ja hakulomakkeesta

Ota yhteyttä!

Maria Ahvenniemi
044 535 6653
maria.ahvenniemi@intoseinajoki.fi

Tervetuloa kolmanteen kansainväliseen konferenssiin maaliskuussa 2020!

© 2019 Seinäjoen Kaupunki | Tietosuojaseloste | Privacy Policy