Haemme nyt osaksi Healthy Kids of Seinäjoki -tiimiä asiantuntijaa/projektipäällikköä jatkamaan jo käynnistettyä kehittämistyötä. Työsi sisältää yritysverkostojen rakentamista, tapahtumien suunnittelua ja organisointia, kehitysalustan mallintamistyötä ja projektikokonaisuuden vetovastuuta. Olennaisena osana työnkuvaan kuuluu monikanavainen viestintä sekä aktiivinen sidosryhmäyhteistyö.

Odotamme sinulta:

Kokemusta ja osaamista yritysyhteistyöstä
Näkemystä yrityskehittämiseen tarkoitettujen alustojen suunnittelusta
Viestintäosaamista
Avointa ja aloitteellista työskentelytapaa
Hyviä organisointi- ja tiimityöskentelytaitoja

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän innostavassa työyhteisössä. Työ alkaa syyskuussa 2020. Työsuhde on määräaikainen hankkeen päättymiseen saakka, vähintään toukokuuhun 2021.

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille viimeistään 21.8. klo 12 mennessä sähköpostiosoitteeseen rekry@intoseinajoki.fi (viestin otsikko: HKS). Haastattelut järjestetään 26.-27. elokuuta.

Lisätietoja: Johanna Rintamäki, p. 040 5927518 tai johanna.rintamaki@intoseinajoki.fi ja www.intoseinajoki.fi/uutiset/haemme-healthy-kids-projektipaallikkoa

Healthy Kids of Seinäjoki -kehitysalusta alueellisena vahvuutena ja yritysten kasvun lähteenä

Hankkeessa tiivistetään yritys-, tutkimus- ja sidosryhmäyhteistyötä lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen teemassa. Tavoitteena on vahvistaa Healthy Kids of Seinäjoki -alustaa fyysisenä, toiminnallisena ja digitaalisena kehitysympäristönä erityisesti yrityksille. Hankkeen tuloksena syntyy mallinnettu kehitysalusta.

Rahoitus: Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR). Hankekoodi: A74909.
Hankkeen toteuttajat: Into Seinäjoki Oy, Seinäjoen kaupunki ja Seinäjoen Ammattikorkeakoulu